Home Over ons Vastgoed Diensten Lijst contact
Leuk Wonen
Zonnig loft-appartement met prachtig uitzicht
Uniek gelegen loft-appartement aan de mooie jachthaven van Antwerpen. Geniet van het uitzicht op het water en de historische gebouwen, de boerentoren en de kathedraal, de Schelde en linkeroever. Het eilandje biedt veel woonplezier en ontspanning en u bent op een boogscheut van het oude centrum.
Meer foto’s...
Napoleon heeft twee ruime slaapkamers (of een slaapkamer en dressing) en een in natuursteen afgewerkte badkamer. De gang leidt u het open salon, bureel of ontspanningsruimte, met aansluitend de eetkamer en open keuken. Vanuit alle ruimtes geniet u een prachtig uitzicht op de jachthaven en Antwerpen.

Het appartement is 130 m2 groot, de helft bestaat uit twee slaapkamers, de badkamer en de gang. De andere helft bestaat uit het salon, een hobbyruimte of bureel, de open keuken en living, en een berging.
Het appartement is heel energiezuinig door de grote ramen aan de zuidkant. Ieder zonnestraaltje wordt omgezet naar aangename gevoelswarmte en dus is er enkel verwarming nodig op grijze dagen.

Indien u wenst kan u de loft gemeubeld huren, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Naast meubels kan LeukWonen ook de poetsvrouw regelen of het appartement afwerken met uw persoonlijke kleuren. U kan kiezen voor een totaalservice, waar we ook internet en TV en uw energie en verzekering regelen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.Download brochure
Google maps

Contacteer LeukWonen
info@LeukWonen.be